Colegiul Economic „Transilvania”

Proiectul EPAS
European Parliament Ambassador Schools

Programul „Școli-ambasador ale Parlamentului European” (EPAS) se derulează în România sub coordonarea Biroului de Informare al Parlamentului European (BIPE) în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și cu sprijinul asociației APDD „Agenda 21”, contractantul BIPE pentru partea de conținut a sesiunilor de formare pentru profesori, menținerea legăturii cu școlile pentru realizarea cerințelor impuse de program și evaluarea activităților școlilor implicate în programul EPAS.

Colegiul Economic „Transilvania” din Târgu Mureș este participant în proiect din anul 2019, timp în care am desfășurat numeroase activități de informare și conștientizare a rolului PE în viața cetățenilor europeni, în special în viața tinerilor.

Profesorii coordonatori ai activităților sunt Ciula Mihaela Adriana, Moldovan Ana Maria, Piștănilă Adriana, Pocan Nicoleta Doina, Popoviciu Carmen Mihaela și Grama Cristina. Parte din rezultatele participării în acest proiect pot fi vizualiazate la https://epascoleco.blogspot.com/ și https://www.facebook.com/epas.transilvania.

Informații EPASPentru vizualizarea datelor în format PDF aveți nevoie de Acrobat Reader. Dacă nu aveți Acrobat Reader, îl puteți obține apăsând butonul: